hmmm.. apo nak dikatoo

Wednesday, January 04, 2006

new year 2006

hmm.. setelah sekian lamanyer macik tidak meng 'update' blog ini, hari ni rasa cam nak mencoret sesuatu. :) cess, cam jiwang laks ayat nyer.. hehehehh

Happy New Year!! iskk.. setahun sudah berlaluuuu... januari muncul kembali .. bukak diari baru tahun iniiiiii...

sekejap jerr kan.. pejam celik pejam celik dah setahun.. tahun nihss insya Allah macik abis Master... kuengg kuenggg kuengggg. seperti ku tidak percaya. masa memula buat master, cam lama jer nak abiss.. tup2 tahun nihsss jer lagik nak tonggang terbalik ngan buku2 master... :D semoga master macik abiss tahun ni dgn jaya nyerrr. aminnnnnn

tahun baru.. kawan macik tanya azam tahun baru.. macik cakap macik takde azam tahun baru. bak kata pacik ky, kenapa misti tahun baru, baru nak berazam.. betul jugak kan??

bagi macik, macik ada matlamat jangka pendek dan matlamat jangka panjang. matlamat jangka pendek buat masa skang, macik nak abiskan master and tukar kije ( hehehehh.. dari dulu hingga skang nak tukar kije, lom tukar2 jugak). matlamat jangka panjanggggggg.............. macam mana nak meng'kaya' kan diri sendiri dan org2 islam am nyer. macam mana macik nak menambah pahala macik yg tak baper byk nihss..
:) iskk.. kalo nak list macik nyer matlamat jangka panjang, memang panjang laaa.
hehehhe

yang penting perubahan tidak perlu secara drastik, istiqamah lah sebaik baik nyer. kerana perubahan yg drastik jarang bertahan lama ( ni pendapat macik laa). nawaitu pon kena ikhlas, baru laa kerja berkatttt..

semoga kita dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki yg halal.
Allah Maha Mengampuni dan Mengasihi hamba-hambanya. wassalam

1 Comments:

  • hehehe...smoga tercapai apa yg dihajatkan.

    By Anonymous pakcik ky, at 11:20 PM  

Post a Comment

<< Home