hmmm.. apo nak dikatoo

Tuesday, December 06, 2005

tahh

sudah lama macik tak update my blog.. tak tau apo nak tulih.. nak cakap pasal Asean summit, macik bukan laa pemimpin yg berkaki lebar, nak cakap pasal pilihanraya pengkalan pasir, macik bukan pemerhati politik... nak cakap pasal 70% golongan wanita professional belum berkahwin, macik tak berminat ( buat masa skang) .. so, nak tulih apo yerr..

hmm... nicol ann david, juara squash terbuka hong kong, terus naik takhta no 1 DUNIA.. wOOWWWWW.. cam tak caya org malaysia.. no 1 di dunia.. duniaa tu... macik pon teringin nak glamer cenggitu.. glamer berita baik.. bukan glamer tak tentu hala.. cam glamer bunuh org... ada kaa yg budak ting 6 bawah tu ckp " don't disturb her. she's a lady " dah kena bunuh.. ada akaii kaaa??? memang sah laa takde akaii.. konpiusss tull macik.. semua org nak carik glamer baik.. ada jugak yg glamer memalukan..

fikir fikirkan laaahhhhh....