hmmm.. apo nak dikatoo

Tuesday, July 19, 2005

bosannnnnnn

bosannn nyer.. bosan giler.. tak tau nak buat apo dah nihss..macik ngantuk jadi nyer sebab bosan. kije dah ok dah skang. sebab implementation and upgrade has been done by the respective team.

best.. memang laa best.. tapi, kalo dah cenggini takde kije nyer bosan jugak..hehehhehe.. memang tak tau bersyukur, kan? dah memang takde kije tu enjoy jer laa the relaxing time, rite? hmm.. tapi, kalo dah seharian main game... dah start bosan lagik..

bosan.. bosan dan bosan.. korang yg baca pon misti dah bosan jugak :)ni bosan tahap melampau. menguap dah baper kali dah ni.. nak melukis, drawing pad takde laa pulaks, sketch book pon dekat rumah.. aiiyaakkk

aku dah bosan.. aku dah bosann.. aku dahhh bosaaaannnnnnn ( amy search)

nampak gaya kena start carik bahan for my assignment laa nihss.. kasik ada kije sket.
macik nak mintak sket pandagan dari korang laa, apo yg best utk buat tajuk Independent Study? macik skang ni sambung belajar.. utk mengisi masa lapang :)

skang dah pening kepala dahhh.. dah lama abis degree baru nak sambung, berkarat sket rasanyer. cuti laks dah 3 bulan.. heheheh.. lama tak baca buku, nak kena start membaca semula. ni yg lemah sket nihss..

doakan laa macik selamat this sem and next next sem :)
wassalam

3 Comments:

  • nak carik idea buat independent study ye.. bangun pg2.. jalan2 hirup udara segar di atas bukit.. sure ada idea.. sya dulu buat E-Learning.. tapi skrang ni sure dah basi la isu tu.. buatla 3G.. leh buat utk celcom skali..

    By Anonymous sya vogue, at 8:56 PM  

  • independent study ni apa? apa bidang dia? cuba la cte skek. maybe aku bleh bagi pandangan.

    By Anonymous ky, at 5:40 AM  

  • independent study ni tak kesah tajuk apa2 pong. kira mcm final year project laa. ingat nak cari tajuk dulu, so boleh laa pk akan isi kandungan nyer.
    :) kena buat IT related, of cos.
    tq ky

    By Blogger adleenda, at 2:03 AM  

Post a Comment

<< Home