hmmm.. apo nak dikatoo

Wednesday, June 08, 2005

thanx kenkawan

wahss... cam tak caya pulak ramai yg tgk blog linda. nway thank you very much.. bersemangat nak nulih lagi.. kuengg kueennnggg kueennngggg

hmm.. apo yg nak ditulih hari ni.. kalo ikut kije, memang banyak. provisioning nyer kije ni tiap tiap hari pon tak abis..

last week macik kena sakit perut yg best gilerrr... baper kali tah masuk toilet, dah lost count dah.. masa sakit cenggitu laa macik rasa berterima kasih sangatttt dgn kakak macik yg jaga macik. she's the BEST.

masa kita sakit or susah, masa tu laa buleh kenal saper member, saper kawan, saper lawan, saper yg buat dekkkk jer. hmm... kalo ikut nyer, masa sakit laa kita akan menghargai masa kita tak sakit.. sebab masa tak sakit buleh makan yg best2.. tekak pon laju jerrr terima makanan. masa sakit, semua benda pon tanak ... tekak tak leh terima..

lastly, ingatlah dan hargailah 5 perkara sebelum datang 5 perkara

sihat sebelum sakit
kaya sebelum miskin
rehat sebelum sibuk
muda sebelum tua
HIDUP SEBELUM MATIIIII

2 Comments:

  • Apa gi Linda jom ikut p Genting next monday... keje sampai mati pun tak habis2 soooo... meh kita cuti2 Malaysia, tenangkan pikiran yg serabut...

    By Anonymous azt2603, at 12:45 AM  

  • welcome to the club babe.. always save stock of food di mana jua anda berada..
    p/s sian jumpa doctor tk hensem.. hehehe

    By Anonymous sya vogue, at 9:16 PM  

Post a Comment

<< Home