hmmm.. apo nak dikatoo

Tuesday, June 07, 2005

horrible week

hmm... first time tulis pon dah pasal horrible... tapi this is a terrible week, a problem after another which impact my job greatly and people keep calling like never ending . and i feel like screaminggggg and dashing my handphone to the office wall.. but then , my handphone is my phone, my one and only phone :) not the company subsidi... so, tak jadi nak lempar.

thinking back, most of us misti dah penah rasa terrible, tak suka.. especially kalo nak stay back late at the office, sensorang laks tu... tensennnnnnn... well, that was what happened to me last weekend.. macam takde life jer rasanyer. i got two complimentary coupon to be redeemed for Star Wars movie, tapi takde masa lagiiii nak pegi tengok.. at GSC laks tu.. malas nyer nak kena pegi midvalley.. macam rugi jerr kan..

arrrrgghhhh... malas dah nak tulih pasal kije... buat sakit ati jer... hari ni pon lom tentu balik kul baper.. hmmm.. apo nak dikatoooo... cenggini laaa kije macik.... uwaaaa.. uwaaaaa

13 Comments:

  • assalaamu'alaikum

    dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim, beta merasmikan ruang komen bagi blog "hmmm.. apo nak dikatoo" ini. sekian, wabillahitaufik walhidayah wassalaamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh.

    hehe...

    By Blogger imzadle, at 3:42 AM  

  • Cian makcik. bersabarlah, kalau tak tahan sangat berhenti. Jgn seksa diri. Yg kaya company bukan makcik.

    Carilah tempat keja lain yg worthwile with our effort.

    Lainlah kalau kat tempat keja makcik ade the loving one,itu lain heheheh

    By Anonymous Ucu, at 4:03 AM  

  • alaaa rilex ler linda. nak buat camne...kita ni KULI.

    Kita rasa kita ni kerja di company yang kira ZALIM gak BUT di luar sana banyak lagi company yang LEBIH ZALIM. MAHA ZALIM gitu...ahaksss

    biasalah..kita ni pompuan...errr PMS ke linda???

    By Anonymous Anonymous, at 4:48 AM  

  • hai linda.....ni akak....hehhehehehe kak arfaa...
    jgn marah2 linda nanti sakit cam saya......brenti je kalau tak tahan.......jgn tunggu2...byk lagi rezeki lain kat luar tu...ulat dlm batu boleh idup (kesimpulannya..hehehhe apply la dlm batu hehhehehe)...kau tu muda lagi, jgn tuakan diri smlm waktu. aku rasa burung kuang kau pon dah lama migrate....kau bila lagi???? kuang kuang kuang

    By Anonymous kak arfaa, at 8:56 PM  

  • Akum...

    Lah linda jgn seksa diri berhenti jer betul kata kak arfaa burung kuang pun dah migrate....pasnie pakai burung merak lak......ker ada *tut* *tut* kat situ buat hati awak tak nak berhenti muhahahha jgn mareeee dgr yer pantut kita utk awak linda ....Jauh-jauh menyemai padi Tidak lalang tumbuh sebendang
    Harap-harap kasih menjadi
    Dua jiwa berpasangan

    By Anonymous Anonymous, at 11:05 PM  

  • oo patot la ko berkobar2 nak carik keje lain.. benti je la linda.. aku pun benti.. xcarik2 lg keje.. hmm keje pon xcarik aku.. tp aku xdok la xmkn.. xdok la riso sgt..

    sure ader rezeki nye la kat luor.. kite dah lama kat dlm tuh.. dunia luor nih nmpk kelam jek.. padehal terang benderang warna warni lg.. ihiks..

    By Anonymous Anonymous, at 12:00 AM  

  • wahssss... tima kasih laa tulun kasik komen.. dasat tull laa komen2 korang nihss.. nway, really appreaciate it. ni dah start nak distribute my new resume :)

    By Blogger adleenda, at 12:40 AM  

  • miaauuuwww...
    puss puss puusss..

    meh sini... hambe ado koje..
    meh sini... hambe ado koje..

    sabau saparoh dr iman....

    -abang tuki-

    By Anonymous Anonymous, at 12:43 AM  

  • ala cian nyeerr Linda... Jom mlm ni kita p tgk wayang kee... poya2 keee... p jusco ke... tak pun kita dok depan tv & nyanyi lagu sembilu kesukaan Linda tuuu.. buat koir gitu.. hahahaha.... kita lawan mamat yg dok melalak kat umah kita tuu... hehehhee...

    biase leerr keje.. tension tuuu tetap ada... bebyk leer sabo.. buat ngucap... be happy leeerrr...

    By Anonymous azt2603, at 12:44 AM  

  • byk2 bersabar yer

    By Blogger dee_7070, at 2:42 AM  

  • kak wan ni....

    ala linda...'org' tu dengo cite pun dah nak berambusssss kan.
    sabo2...sabo2..jgn jadik cam dee...kan dah tak dapat RM...hahahahhhaa
    ampun deeeee....

    By Anonymous Anonymous, at 7:26 PM  

  • linda ooo...sabo je la yg blh..aku pun rasa apa yg jau rasa..heheheh..

    kau tau aku sapa..yg keje mcm kau jugak lah...heheheh

    By Anonymous fizah, at 8:43 PM  

  • elo. dapat tiket tak sound pun kat kita ek.. nasib baik tak suka starwars.. hehehe!

    By Anonymous sya vogue, at 9:10 PM  

Post a Comment

<< Home